fbpx
Youngblood
15857
page-template-default,page,page-id-15857,bridge-core-2.4.6,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
 

Youngblood

Youngblood Cosmetics natuurlijke make-up

Een make-up waar je mee kunt slapen, zo zuiver!

Pauline Youngblood werkte enkele jaren in een kliniek voor plastische chirurgie en dermatologie. Daar bleek dat de patiënten behoefte hadden aan een natuurlijk ogende make-up. Dit was nodig om te helpen bij het verbergen van blauwe plekken of rode vlekken en die huidirritatie kon verlichten na een behandeling of plastische chirurgie. Zij besloot een make-up te ontwikkelen die zowel schoonheidsfoutjes kon verbergen als een die gebruikt kon worden als huidverzorgingsproduct.

 

Minerale make-up

De natuurlijke, zuivere mineralen en pigmenten zonder conserveringsmiddelen of kleurstoffen hebben een verzachtende werking op de gevoelige huid en geven het gezicht een natuurlijk en gaaf uiterlijk . Bovendien hebben de zuivere mineralen beschermende eigenschappen tegen schadelijke invloeden van de zon, werken niet verstoppend en veroorzaken geen acne.
In 1996 werd Pauline Youngbloods droom werkelijkheid met de lancering van Youngblood Mineral Cosmetics. De make-up kreeg al snel bijzonder veel erkenning in de pers, bij de consument en bij de professionele visagisten. Door Youngbloods unieke producteigenschappen omvat de doelgroep zowel tieners als volwassenen en is het een van de favoriete merken van professionele make-up artiesten. Vandaag de dag is Youngblood Mineral Cosmetics een van de marktleiders op het gebied van luxe mineralen make-up.

 

Pionier sinds 1996

De make-up van Youngblood Mineral Cosmetics bestaat uit 100% zuivere natuurlijke mineralen, bewerkt met behulp van een speciaal verfijningsproces. De make-up verzorgt een perfecte variabele dekking en is gemakkelijk aan te brengen. Uw huid krijgt een gezonde uitstraling met een natuurlijke glans.
Bijkomend voordeel van de make-up van Youngblood Mineral Cosmetics is dat ze zuinig in gebruik is en een goed dekkend resultaat geeft. Er zijn zowel losse als compacte en vloeibare producten, die naar wens gemengd en gecombineerd kunnen worden, aangepast aan uw huidtint en de gewenste dekking.
De minerale make-up van Youngblood Cosmetics is geschikt voor alle huidtypes: de gevoelige, normale, droge en vette huid, maar ook voor een huid met rosacea, acne, hyperpigmentatie, schade door de zon of gesprongen adertjes en zelfs voor een allergische huid. De make-up bevat geen zinkoxide, zodat de mineralen geen uitdrogend effect veroorzaken. Titaniumdioxide beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van UVA/UVB. Uiteraard is de lijn van Youngblood Mineral Cosmetics waterproof en lang houdbaar, laat ze de huid ademen en is ze niet getest op dieren.

 

Waarom Youngblood?
 • Is geschikt voor alle huidtypes: de gevoelige, normale, droge en vette huid, maar ook voor een huid met rosacea, acne, hyperpigmentatie, schade door de zon of gesprongen adertjes en zelfs voor een allergische huid.
 • 100% zuivere, natuurlijke mineralen, bewerkt met behulp van een speciaal verfijningsproces.
 • Zorgt voor een perfecte, variabele dekking en is gemakkelijk aan te brengen.
 • Geeft een gezonde uitstraling met een natuurlijke glans.
 • Is zuinig in gebruik en geeft een goed dekkend resultaat.
 • Heeft zowel losse als compacte en vloeibare producten, die naar wens gemengd en gecombineerd kunnen worden, aangepast aan uw huidtint en gewenste dekking.
 • Bevat geen zinkoxide, de mineralen hebben geen uitdrogend effect.
 • Bevat titaniumdioxide dat de huid beschermt tegen schadelijke invloeden van UVA/UVB. Is waterproof en lang houdbaar.
 • Laat de huid ‘ademen’, verstopt de poriën niet en veroorzaakt geen acne. Is niet getest op dieren.
 • De Mineral Cosmetics van Youngblood bestaan uit 100% natuurlijke mineralen die met een speciaal proces zo verfijnd zijn dat ze een optimale dekking combineren met een gezonde uitstraling en natuurlijke glans;
 • 100% Zuivere en natuurlijk mineralen, bewerkt met behulp van een speciaal verfijningsproces;
 • Zorgt voor een gezonde en stralende huid, zonder overmatig glimmen;
 • Heeft zowel losse als compacte en vloeibare producten, die naar wens onderling gecombineerd kunnen worden voor een eindeloze keuze aan tinten en dekking. Ideaal voor alle huidtinten;
 • Bevat geen zinkoxide, de mineralen drogen de huid niet uit;
 • Bevat titaniumdioxide voor een breed spectrum bescherming tegen UVA/UVB straling;
 • Bevat natuurlijke conserveringsmiddelen;
 • Waterproof! Blijft gedurende de dag perfect zitten zonder bijwerken;
 • Non- comedogeen, anti-acne en dierproefvrij.