fbpx
Venus Swan
Bindweefselmassage is een stevige massage met als doel de huidconditie te verbeteren. Kom naar de ervaren schoonheidsspecialist van Tijdloos Beauty in Groningenn samen kiezen we de beste behandeling voor jouw huid.
16472
page-template-default,page,page-id-16472,bridge-core-2.4.6,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
je eerste rimpeltjes

Venus Swan

 

Omdat wij ons richten op natuurlijke huidverbetering en anti-aging, hebben wij gekozen voor de Venus Swan. De Venus Swan geeft op een natuurlijke manier huidverstrakking en versteviging.  De combinatie van radio frequentie en magnetische pulsen zorgen naast stimulatie van de fibroblasten ook voor aanmaak van nieuwe fibroblasten en nieuwe bloedvaatjes. Hierdoor krijgen wij prachtige resultaten op korte en op lange termijn. Verder zijn wij ontzettend blij dat wij nu aan onze klanten een oplossing kunnen bieden op het gebied van contourversteviging en lipolyse. Denk bijvoorbeeld aan de verslapte huid op de bovenarmen of de buikwand of aan cellulite op de bovenbenen. Iets waar veel vrouwen onzeker over zijn. Naast de mooie resultaten is de behandeling pijnloos en wordt het ervaren als een heerlijke massage. Onze andere technieken zoals needling of peelings vragen meer van het herstellend vermogen van de huid, waarvoor de klant in een goede conditie moet zijn.