fbpx
Over Tijdloos
De ervaren en deskundige schoonheidsspecialisten van Tijdloos Beauty bieden je de perfecte combinatie tussen huidverbetering, huidverjonging, gezonde voeding en een gezonde leefstijl. Bij Tijdloos vinden wij het belangrijk dat je je fijn voelt. Een mooie huid helpt om je fijn te voelen en die verzorg je van binnen en van buiten.
13396
page-template-default,page,page-id-13396,bridge-core-2.4.6,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
 

Over Tijdloos

Over Tijdloos

Leef, lach en heb je huid lief! Bij Tijdloos vinden wij het belangrijk dat je je fijn voelt. Een mooie huid helpt om je fijn te voelen en die verzorg je van binnen en van buiten. Heb je huid lief, wij helpen je daarbij! En dat doen wij door naar jouw persoonlijke wensen te luisteren. Elke behandeling is daarom helemaal aangepast naar jouw wensen en jouw huid. Voor maximaal resultaat!

Bij Tijdloos vinden we het belangrijk dat wij hele bewuste keuzes maken ten aanzien van de producten die wij gebruiken. Om maximaal resultaat te behalen en jouw huid optimaal lief te hebben gebruiken wij zo veel mogelijk producten die bewust zijn gemaakt en natuurlijke ingrediënten bevatten. En die combineren wij met de nieuwste technieken om jouw huid te laten stralen!

Het TEAM

ria

Ria

Oprichter Tijdloos | schoonheidsspecialiste

Al vanaf mijn tienerjaren houd ik me bezig met huidverzorging, voeding en de link tussen die twee. Zeker door mijn  specialisatie in huidverbetering, huidverjonging en acne heb ik gezien hoe onmisbaar goede voeding is voor een mooie, gezonde en stevige huid. Sinds ik in 1993 mijn diploma schoonheidsverzorging STIVAS A en B heb gehaald aan de opleiding “De Vries-Kok” in Groningen, heb ik me door middel van opleidingen en cursussen steeds meer ontwikkeld. Nu nog leer ik elke dag bij en geniet ik steeds meer van mijn werk en mijn klanten. Dit komt zeker doordat er de laatste jaren meer en meer mogelijk is met de nieuwste technieken en apparatuur. Resultaten die 5 jaar geleden niet mogelijk waren zonder chirurgische ingreep zie ik nu dagelijks in mijn praktijk. Alle kennis en ervaringen van de afgelopen 24 jaar heb ik samengevoegd in een Beauty Concept dat resultaat garandeert en waarin de verschillende technieken en behandelingen elkaar aanvullen. Dat is ook de reden dat de vakjury van de Beauty Award mij heeft verkozen tot beste schoonheidsspecialiste van 2013. De Beauty Award is de hoogst haalbare onderscheiding in de beauty branche. Mijn motto Leef, lach en heb lief is de visie van mijn salon omdat ik besef dat je nog meer van anderen kunt houden als je blij bent met jezelf en je huid.

femke

Femke

Schoonheidsspecialiste

Specialist in het oplossen van  huidproblemen en huidverjonging wilde ik altijd al worden. Want hoe mooi is het als je kunt bijdragen aan het zelfvertrouwen en geluk van anderen.  Inmiddels werk ik al sinds 2015 bij Ria in het instituut. Waar Ria mij eerst helemaal heeft gevormd in het vak, ben ik mij na het behalen van mijn allround diploma verder gaan ontwikkelen in de praktijk. Alle trainingen van merken en apparatuur heb ik ondertussen gevolgd. De Icoone Laser, Venus en de Dermapen behandelingen zijn mij inmiddels helemaal eigen geworden. Het inzetten van zuren en de combinaties met apparatuur en werkstoffen om voor elke klant persoonlijk een op de huid afgestemde behandeling te kunnen samenstellen maken mijn werk elke dag weer tot uitdaging. Recent heb ik de opleiding in huidproblemen bij Karlijn Tempelman afgerond, waardoor ik je nu nog meer ins en outs kan vertellen over de oorzaak en mogelijke behandelmethoden op gebied van acne, rosacea, hyperpigmentatie en littekens. Kom je langs kennismaken? Ik kan niet wachten om met jouw wensen aan de slag te gaan!