Tijdloos | Schoonheidsspecialiste | Tijdloos Beauty in centrum Groningen
De ervaren en deskundige schoonheidsspecialisten van Tijdloos Beauty bieden je de perfecte combinatie tussen huidverbetering, huidverjonging, gezonde voeding en een gezonde leefstijl. Bij Tijdloos vinden wij het belangrijk dat je je fijn voelt. Een mooie huid helpt om je fijn te voelen en die verzorg je van binnen en van buiten.
13396
page-template-default,page,page-id-13396,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Over Tijdloos

Over Tijdloos

Leef, lach en heb je huid lief! Bij Tijdloos vinden wij het belangrijk dat je je fijn voelt. Een mooie huid helpt om je fijn te voelen en die verzorg je van binnen en van buiten. Heb je huid lief, wij helpen je daarbij! En dat doen wij door naar jouw persoonlijke wensen te luisteren. Elke behandeling is daarom helemaal aangepast naar jouw wensen en jouw huid. Voor maximaal resultaat!

Bij Tijdloos vinden we het belangrijk dat wij hele bewuste keuzes maken ten aanzien van de producten die wij gebruiken. Om maximaal resultaat te behalen en jouw huid optimaal lief te hebben gebruiken wij zo veel mogelijk producten die bewust zijn gemaakt en natuurlijke ingrediënten bevatten. En die combineren wij met de nieuwste technieken om jouw huid te laten stralen!

Het TEAM

ria

Ria

Oprichter Tijdloos | schoonheidsspecialiste

Al vanaf mijn tienerjaren houd ik me bezig met huidverzorging, voeding en de link tussen die twee. Zeker door mijn  specialisatie in huidverbetering, huidverjonging en acne heb ik gezien hoe onmisbaar goede voeding is voor een mooie, gezonde en stevige huid. Sinds ik in 1993 mijn diploma schoonheidsverzorging STIVAS A en B heb gehaald aan de opleiding “De Vries-Kok” in Groningen, heb ik me door middel van opleidingen en cursussen steeds meer ontwikkeld. Nu nog leer ik elke dag bij en geniet ik steeds meer van mijn werk en mijn klanten. Dit komt zeker doordat er de laatste jaren meer en meer mogelijk is met de nieuwste technieken en apparatuur. Resultaten die 5 jaar geleden niet mogelijk waren zonder chirurgische ingreep zie ik nu dagelijks in mijn praktijk. Alle kennis en ervaringen van de afgelopen 24 jaar heb ik samengevoegd in een Beauty Concept dat resultaat garandeert en waarin de verschillende technieken en behandelingen elkaar aanvullen. Dat is ook de reden dat de vakjury van de Beauty Award mij heeft verkozen tot beste schoonheidsspecialiste van 2013. De Beauty Award is de hoogst haalbare onderscheiding in de beauty branche. Mijn motto Leef, lach en heb lief is de visie van mijn salon omdat ik besef dat je nog meer van anderen kunt houden als je blij bent met jezelf en je huid.

femke

Femke

Schoonheidsspecialiste

Femke is voor veel van jullie al een bekend gezicht omdat ze de afgelopen 2 jaar bij ons haar stage heeft gevolgd. Dit klikte zo goed samen dat ze al snel op de zaterdagen alle behandelingen van Ria heeft overgenomen. Het afgelopen jaar heeft ze haar diploma Allround schoonheidsspecialiste niveau 4 behaald met de specialisaties acne, bindweefsel en shiatsu.

Femke’s passie is het zichtbaar verbeteren van de huid. Daar wordt ze blij van en dat is ook de reden waarom ze schoonheidsspecialiste wilde worden. Dat je met de juiste voeding en een gezonde leefstijl nog net dat beetje extra resultaat kunt boeken is Femke van huis uit meegegeven.

Nu kunnen jullie naast de zaterdag ook op de woensdag en (op afspraak) op de woensdagavond bij Femke terecht voor o.a de venus Swan, Beauty Angel en Bindweefselmassages, Microdermabrasie, Oxygen Infusion en een Voedingsadvies. Daarnaast kun je natuurlijk ook  voor de kleine behandelingen een afspraak maken.