Tijdloos | Privacy beleid
16223
page-template-default,page,page-id-16223,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Privacy beleid

Privacybeleid

Het onderstaande privacybeleid is van toepassing op alle sitebezoeken,

transacties en overeenkomsten van Tijdloos instituut voor wellness en

huidverbetering , Oosterstraat 20, 9711NT, Groningen. KVK: 02052899.

 


Versie: 1.0

Datum: 06-06-2018


 

Wij respecteren de privacy van de bezoekers van onze website en dragen

er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft

vertrouwelijk wordt behandeld. Hoe wij dit precies doen, en welke

persoonsgegevens wij van u verzamelen voor welke doeleinden, kunt u

hieronder lezen.

 

Het gebruik van persoonsgegevens

Bij het gebruiken van de website www.tijdloosbeauty.nl verkrijgen wij

bepaalde gegevens van u. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij

bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks

door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst

(bijvoorbeeld via het contactformulier of voor het aanmaken van een

account), of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden

verstrekt om te verwerken. Wij zullen uw persoonsgegevens niet voor

andere doeleinden gebruiken, tenzij u daar vooraf toestemming voor heeft

gegeven of wij dit op grond van de wet of de overeenkomst mogen of

moeten doen.

 

Doeleinden van gebruik

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, is het nodig dat Tijdloos in

bepaalde gevallen uw persoonsgegevens opslaat. Tijdloos gebruikt uw

persoonsgegevens voor:

• Relatiebeheer, waaronder het opnemen van contact met u indien u

hierom verzoekt. De gegevens die wij hiervoor verwerken zijn uw

naam, telefoonnummer en e-mail.

Na het beantwoorden van de vraag en bijbehorend mail /

telefoonverkeer worden de gegevens binnen 6 maanden verwijderd.

• Het verkrijgen van inzicht in het gebruik van onze website; hiervoor

verwerken wij ip-adres, cookie ID, klik- en surfgedrag. Deze

gegevens worden na vijf jaar verwijderd.

• Op deze www.tijdloosbeauty.nl maken wij gebruik van de

facebookpixel. Het doel hiervan is om op Facebook gerichte reclame

te doen (“retargeting”).

 

Gegevensbeveiliging

Tijdloos maakt gebruik van zorgvuldige veiligheidsprocedures voor de

bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen

dat onbevoegden zich onbedoeld toegang kunnen verschaffen tot deze

gegevens. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang

hebben tot uw gegevens en dat de toegang tot uw persoonsgegevens

afgeschermd is. Wij maken hiervoor in ieder geval gebruik van een TLSverbinding.

 

Cookies

Op deze website worden cookies gebruikt om inzicht te krijgen in het

gebruik van de website. Cookies zijn kleine informatiebestandjes die bij het

bezoeken van een website automatisch kunnen worden opgeslagen op of

uitgelezen van uw device (waaronder een PC, tablet of smartphone). Dat

gebeurt via de webbrowser op het device. De informatie die een cookie

verkrijgt over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar

eigen beveiligde servers van tijdloos of die van een derde partij.

 

Uw wettelijke rechten

Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u

hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door

contact met ons op te nemen via het contactformulier, ons een e-mail te

sturen via info@tijdloosbeauty.nl, of door telefonisch contact met ons op te

nemen via +050 880 01 78.

U heeft de volgende rechten:

• uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we

daarmee doen;

• inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben;

• het laten corrigeren van fouten;

• het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;

• intrekken van toestemming;

• bezwaar maken tegen een bepaald gebruik;

• overdraagbaarheid van gegevens.

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat

we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

 

Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring

Wij behouden ons het recht voor om deze privacy- en cookieverklaring

aan te passen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd.

Het verdient dan ook aanbeveling om deze policy geregeld te raadplegen,

zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

 

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u klachten heeft over de

verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving

heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit

Persoonsgegevens tegen onze verwerkingen van uw persoonsgegevens.

U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.