fbpx
PH Formula
15861
page-template-default,page,page-id-15861,bridge-core-2.4.6,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
 

PH Formula

PH Formula skin resurfacing

Wel de voordelen van een chemische peeling maar niet de nadelen!

 

PH Formula is speciaal ontwikkeld voor artsen, huidtherapeuten en huidspecialisten. De unieke samenstelling van de dermatologische ingrediënten concentreert zich op huidproblemen zoals huidveroudering, acne, rosacea, hyperpigmentatie en gevoeligheid.

 

PH Formula maakt gebruik van gecontroleerde skin resurfacing. Dit is een peeling maar dan anders. Een klassieke peeling veroorzaakt hoofdzakelijk vervelling terwijl de geconcentreerde resurfacing op een actieve manier celaanmaak stimuleert in de diverse huidlagen.  Dit gaat doormiddel van het ph-dvc, het delivery-complex. Dit zorgt ervoor dat de peelingstoffen zelf de actieve ingrediënten mee de huid innemen. Hierdoor kan de huid direct herstellen en wordt de extreme vervelling, die optreedt bij klassieke peelings, voorkomen.

 

De behandelingen zijn er op gericht om zoveel mogelijk nieuwe celaanmaak te stimuleren. De voor- en na-behandelingsproducten zijn van essentieel belang voor het behalen en behouden van het juiste resultaat.