fbpx
LavieSage
15859
page-template-default,page,page-id-15859,bridge-core-2.4.6,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
 

LavieSage

LavieSage nutricosmetics beautysupplementen

De liefde van de huid moet natuurlijk van twee kanten komen!

 

Veel huidverbeterende behandelingen vragen van het lichaam zich extra in te spannen, om nieuwe cellen of vezels te produceren. Heb je niet voldoende bouwstoffen om bijvoorbeeld collageen aan te maken, dan mag je ook niet een verbluffend groot resultaat verwachten. Het resultaat van de behandeling heeft alles met voeding of juist een gebrek aan nutriënten te maken. Wat er niet in zit kun je er ook niet uithalen. Naast gezond eten kan het belangrijk zijn om extra voedingsstoffen te nemen in de vorm van nutri-cosmetics om toch het gewenste resultaat te krijgen.

 

LavieSage staat voor huid en gezondheid. Jouw huid is een weerspiegeling van jouw inwendige gezondheid. LavieSage producten maakt, nutricosmetics, die langs de natuurlijke weg, dus via de binnenzijde, de huid kunnen ondersteunen. Dat betekent tegelijkertijd dat de werking voldoende werkzaam moet zijn om de huid ook te kunnen bereiken. LavieSage kiest daarom zoveel mogelijk voor natuurlijke en huidspecifieke ingrediënten met voldoende dosering om de huid ook daadwerkelijk te kunnen bereiken. De nutricosmetics van LavieSage richten zich met name tegen vroegtijdige huidveroudering, huidklachten en huidproblemen.

 

Met behulp van specifieke behandelingen kun je samen met ons een behandelprogramma samenstellen zodat je de resultaten krijgt die jij wenst!