fbpx
Huidverbetering
15551
page-template-default,page,page-id-15551,bridge-core-2.4.6,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
 

Huidverbetering

Mesotherapie

Voor iedereen die er verzorgd, strakker en jonger uit willen zien. Zonder heftige facelifts of injecties! Naaldloze MESO therapie is een revolutionaire methode die wordt gezien als hét alternatief voor chirurgische ingrepen en injecties.

Tijdens de behandeling wordt de huid van binnenuit opgevuld waardoor we rimpels en lijntjes aanzienlijk kunnen verminderen. Afhankelijk van het huidtype, uw wensen en leefomstandigheden, bepaalt onze specialiste hoeveel behandelingen u nodig heeft en hoe de kuur wordt opgebouwd. Meestal is het wenselijk verschillende programma’s in één kuur te verwerken zodat het mogelijk is om zowel op zonbeschadigingen, rimpels, verslapping en plaatselijke vetophopingen in één kuur aan te pakken.

 

Het resultaat

Wanneer u kiest voor een naaldloze MESO kuur, kiest u voor resultaat op de lange termijn. De jarenlange schade die uw huid heeft opgelopen is niet in een paar behandelingen te herstellen. Zelfs na het beëindigen van een kuur van 15 behandelingen vragen we u om maandelijks terug te komen voor een behandeling. Eén ding kunnen we u beloven: wanneer u kiest voor Meso Therapie bij Tijdloos instituut voor wellness en huidverbetering, doen wij er alles aan om u weer te laten stralen als 10 jaar geleden!

Microdermabrasie

We worden graag mooi oud, maar door vervelende vlekjes, ongewenste rimpeltjes, donkere kringen en een grauwe huid zien we er soms ouder uit dan we ons voelen. Maar dat hoeft niet!

 

Huidfasen
Een jonge huid is van nature glad en rimpelloos. Naarmate we ouder worden, vermindert de elasticiteit en het zelfherstellend vermogen van de huid, waardoor rimpels en plooien verschijnen. Vaak gaat dat gepaard met onregelmatigheden en kleurveranderingen. Dit wordt veroorzaakt door in- en externe factoren. Denk aan genen, maar ook aan overmatige blootstelling aan zonlicht, ongezonde voeding en roken.

 

Een stralende oogopslag
Microdermabrasie kan het best omschreven worden als een professionele peeling van de huid. Deze methode maakt het mogelijk een jonge stralende huid door de jaren heen te behouden. Veelal is microdermabrasie gericht op één gezichtszone. Op die manier kunnen rimpeltjes of vlekjes heel gericht worden aangepakt.

 

Het resultaat
Al direct na de behandeling treedt er zichtbaar resultaat op. De nieuwe huidlaag verzorgt een stralend vitaal effect. Dit positieve korte termijn effect maakt de behandeling erg vriendelijk. Microdermabrasie is een ideale behandeling als u een door de zon verdikte huid, een vale huid door roken/slechte verzorging of een verslapte huid heeft.

 

Prijs per behandeling: €85,-

Prijs voor een kuur van 5 behandelingen: €399,-

Voor  meer resultaat combineren wij de microdermabrasie behandeling vaak met Mesotherapie. ( Naaldloze injectie)

Prijs per behandeling: €115,-

Prijs voor een kuur van 5 behandelingen: €495,-

Glycolpeeling

Glycolpeelings bestaan uit verschillende concentraties fruitzuren. De kunst is deze juist te doseren en hun juiste applicatietijd te bepalen. Tijdens de behandeling ervaar je een korte prikkeling van enkele minuten. Al na de eerste behandeling heeft u weer een frisse, extreem gereinigde huid. Na 3 tot 6 behandelingen is het zichtbare resultaat optimaal. Het zorgt voor een verstrakking van de huid en voor huidverbetering.

 

Fruitzuren

Glycolpeelings op basis van fruitzuren hebben een behoorlijke groei doorgemaakt. Begin jaren negentig waren er slechts vier producten op basis van fruitzuren. Halverwege de jaren negentig heeft het product zich echt bewezen en sindsdien zijn er meer dan 200 producten op de markt die van deze techniek gebruik maken.

De glycolpeeling die wij gebruiken, heeft een extreem hoge concentratie actieve werkstoffen. De actieve werkstoffen in een glycolpeeling zijn grotendeels fruitzuren. Dit zijn de kleine moleculen die in cosmetica gebruikt worden. Het voordeel hiervan is dat ze dieper doordringen in de huid. Door de hoge concentratie fruitzuren is dit een behandeling die alleen door deskundig personeel uitgevoerd mag worden.

Coaguleren

Heeft u last van:

  • Rode adertjes
  • Steelwratjes
  • Bloedblaasjes
  • Pigmentvlekken
  • Xanthelasma of andere huidoneffenheden?

Iedereen wil een gladde en gezonde huid. Logisch dat u zich stoort aan bloedblaasjes, gesprongen adertjes, steelwratjes en andere huidoneffenheden.
Wij helpen u af van couperose, pigmentvlekken en andere huidoneffenheden.

Beauty Angel Collageenlamp

De Beauty Angel is een unieke combinatie van lichttherapie en verzorgingsproducten, voor een stralende teint en een strakke huid. Neem plaats, sluit uw ogen, geniet van het licht en zie er jonger uit! Wat klinkt als een droom wordt met de Beauty Angel ELT, werkelijkheid.

Je huid wordt nieuw leven ingeblazen. Rimpeltjes en pigmentvlekken worden gereduceerd, de huid wordt zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd doordat je huid nieuw collageen, elastine en hyaluron aanmaakt.