fbpx
Methodes
Huidverbeterende behandelingen hebben als doel om de huid nog beter te laten functioneren. Schoonheidssalon Tijdloos zet hiervoor de nieuwste technieken en appratuur in en natuurlijk wordt iedere behandeling en techniek afgestemd op jouw huid. De behandelingen zijn meestal intensiever en grondiger vergeleken met een gewone schoonheidsbehandeling.
16088
page-template-default,page,page-id-16088,bridge-core-2.4.6,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Huidspecialist in Groningen

Ons specialisme is jouw huid: wij maken werk van jouw huid, welk huidtype je ook hebt. Iedere huid krijgt van ons een behandeling op maat.Om jouw huid weer te laten stralen hebben wij met zorg onze behandelingen en  merken uitgezocht.  

Al onze behandelingen stimuleren de natuurlijke opbouw van jouw huid. De aanmaak van collageen en elastine maar ook herstel van je hydrolipide laag en de andere celfuncties. Iedere behandeling en elke techniek op zijn eigen manier.

Beauty Angel ELT/ Collageenlamp

Door het rode licht worden je cellen aangezet tot de aanmaak van collageen en elastine. Ook wordt hyaluronzuur aangemaakt. Dit is het stofje in je huid dat vocht vasthoudt en ervoor zorgt dat je huid vol en glanzend is. Je huidstructuur verbetert en lijntjes en rimpeltjes verdwijnen. In kuurvorm zul je merken dat je huid weer een aantal jaren terug in stevigheid gaat. Dus minder wallen en weer je mooie jukbenen terug.

bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Dit kun je zien als een intensieve work-out voor je huid. Door de diepe en intensieve massage wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor de afval stoffen afgevoerd en de voedingsstoffen aangevoerd worden. Hierdoor gaat de weerstand van je huid vooruit. Ook stimuleren we de levende cellen in je huid waardoor ze aan het werk gaan. Hierdoor zal je huid versneld gaan opbouwen en herstellen. Ook kunnen we je rimpels, dit zijn eigenlijk verkleefde colaageen en elastine waar geen vocht meer bij kan komen, los masseren. Na de eerste behandeling zul je al merken dat je huid voller aanvoelt een prachtige GLOW heeft en minder rimpeltjes.

Dermapen Behandeling

Door middel van hele kleine naaltjes maken we  gaatjes in de huid. Tegelijkertijd werken we met een actief serum die doordat je huid open is heel snel en diep wordt opgenomen. Door de kleine gaatjes denkt je huid dat íe gewond is en zal alles in z’n werking zetten om dit zo snel mogelijk te gaan herstellen waardoor je huid versneld collageen en elastine zal gaan aanmaken. De behandeling is niet helemaal pijnloos maar moet het gebruik van Emla crème zul je er bijna niets van voelen. Deze behandeling is ideaal bij littekentjes door acne, huidverslapping en pigmentvlekjes.

icoone® laser

Verbeter de conditie van je huid  met een bindweefselmassage van de icoone® laser, de nieuwste generatie  mechanische bindweefselmassage.

icoone® laser biedt de nieuwste technologie voor mechanische bindweefselmassage voor de aanpak van verslapping, rimpels, pijn, littekenweefsel, cellulite, contour verbetering, versterken van het wond 

Microdermabrasie

Dit is een intensieve peeling. Alleen werkt deze peeling niet tot aan de levende laag van je huid maar haalt alleen het bovenste laagje van je huid er af. Dit zorgt ervoor dat je huid dunner is waardoor je huid de werkstoffen beter op kan nemen. Ook krijg je door microdermabrasie direct een hele mooi en egale teint.

Oxy – Nova Zuurstof Treatment

De pure zuurstof stimuleert de celstofwisseling en zorgt ervoor dat de werkstoffen diep de huid binnen dringen. Dit geeft de huid direct een maximale hydratatie en een enorme boost. Het vult je lijntjes en rimpeltjes en verfijnd je poriën. Gecombineerd met een bindweefselmassage.  Lymfdrainage. En een peeling heb je direct een volle en stevige huid. Een ideale behandeling voor een feestje. In kuur verband is deze behandeling echt top om je  eerste lijntjes en rimpels te laten verdwijnen.

Peelings, Glycolzuur, Salizylzuur, Chemische peelings en TCA

Wij werken met verschillende intensieve peelings. Allemaal met hun eigen werking en zonder down time. Deze intensieve peelings stimuleren de levende cellen in je huid tot aanmaak van collageen en elastine. Dit doordat je huid een“lichte beschadiging”oploopt waardoor je huid  een paar dagen hard moet werken om weer in balans te komen. De peeling gaat heel gemakkelijk diep de huid in, tot aan de levende laag, en neemt hierbij alle nodige werkstoffen mee de huid in. Dit zorgt ervoor dat de huid snel weer opknapt en alle huidfuncties verbeteren. Een droge/vette of gevoelige huid wordt weer een normale huid. Daarnaast verwijdert de peeling het bovenste laagje van je huid waardoor je poriën verfijnen, oneffenheden verdwijnen en je pigmentvlekjes verdwijnen.

Venus Swan behandeling

Door de Multi-polaire radio frequentie en de mp-2 techniek wordt de huid verwarmt. Je eigen collageen wordt hierdoor zacht en neemt meer vocht op. Daardoor verbetert de conditie van je eigen collageen. Dit zie je direct al na de eerste behandeling! Ook je fibroblasten, dit zijn de fabriekjes in je huid die collageen aanmaken, worden aangezet om collageen en elastine te maken. Daarnaast worden er door de gepatenteerde mp-2 techniek ook nog eens nieuwe fibroblasten en nieuwe bloedvaatjes aangemaakt. Dus na elke behandeling meer fabriekjes, dus steeds sneller resultaat. Wat uiteindelijk zorgt dat je er 5-10 jaar jonger uitziet.