fbpx
Huidanalyse
Bindweefselmassage is een stevige massage met als doel de huidconditie te verbeteren. Kom naar de ervaren schoonheidsspecialist van Tijdloos Beauty in Groningenn samen kiezen we de beste behandeling voor jouw huid.
16476
page-template-default,page,page-id-16476,bridge-core-2.4.6,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

De SQINNO 520 geeft ons een beeld van de conditie van jouw huid.

Bij jouw eerste bezoek aan ons maar ook bij het begin van elke kuur maken wij foto’s van jouw huid met de OBSERVE 520. Zo kunnen wij jouw gezichtshuid onder invloed van 6 verschillende soorten licht bekijken en vast te leggen. Dit geeft ons inzicht in de behoeften van jouw huid. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De OBSERV 520 brengt deze aandoeningen haarscherp in beeld. Samen met jou kunnen we vervolgens een doelgericht behandelplan en productadvies  samenstellen zodat we maximale resultaten gaan behalen op de voor jou gewenste gebieden. Vanaf hier houden wij scherp in de gaten of wij verbetering zien en zo kunnen wij indien nodig het behandelplan en productadvies aanpassen.

Wat kunnen we zien met de Sqinno 520.

  • Huidtype
  • Poriën
  • Rimpels en lijntjes
  • Pigmentverdeling
  • Hydratatie
  • Verslapping

De collageen huidscan laat ons in jouw huid kijken.

Bij Tijdloos verjongen wij jouw huid op een natuurlijke manier, zonder botox en fillers. Om dit te kunnen realiseren moeten wij weten of jouw huid ook daadwerkelijk in staat is om op te bouwen. Met de huidecho kunnen wij de potentie van jouw huid zien,  Dit is de mate waarin jouw huid in staat is om collageen en elastine aan te maken.  Zien wij met de scan enorme activiteit onder in jouw huid dan weten we dat we met een kuur mooie resultaten kunnen verwachten. Zien wij een “leeg ‘ gebied dan komt er te weinig voeding in jouw huid terecht om te kunnen opbouwen. Enorme opbouw van collageen kunnen we dan niet verwachten. In dit geval zullen wij adviseren om de huidverjongingskuur uit te stellen en eerst te starten met collageen suppletie tot jouw huid aan opbouw toe is.   Hierdoor zijn we er zeker van dat jouw investering in geld en tijd ook daadwerkelijk die resultaten zal gaan geven die jij verwacht en dat jouw resultaten maximaal en langdurig zullen zijn.

Waar kunnen we de huidscan voor inzetten?

Heb jij een huidprobleem zoals rosacea, acne of eczeem? Dan kunnen wij met de huidscan zien of jouw darmen gezond zijn. 80% van alle aandoeningen komt vanuit je darmen. Zo ook huidaandoeningen. Als blijkt dat sit bij jou ook het geval is dan zetten we in op een darmherstellend programma. Je huid knapt hiervan op en je zult je fitter voelen.