fbpx
Bindweefselmassage
De bindweefselmassage kun je zien als een intensieve work-out voor je huid. Door de diepe en intensieve massage wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor de afvalstoffen afgevoerd en de voedingsstoffen aangevoerd worden. Het resultaat? Een natuurlijke facelift
16238
page-template-default,page,page-id-16238,bridge-core-2.4.6,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
 
bindweefselmassage

Bindweefselmassage

De bindweefselmassage kun je zien als een intensieve work-out voor je huid. Door de diepe en intensieve massage wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor de afvalstoffen afgevoerd en de voedingsstoffen aangevoerd worden. Hierdoor gaat de weerstand van je huid vooruit. Ook stimuleren we de levende cellen in je huid waardoor ze aan het werk gaan. Hierdoor zal je huid versneld gaan opbouwen en herstellen. Je rimpels, dit zijn eigenlijk verkleefde collageen en elastine vezels waar geen vocht meer bij kan komen, masseren we los. Door de intensieve doorbloeding die ontstaat zal je huid alle werkstoffen van het serum en masker beter kunnen opnemen en zo versterken we dus de werking hiervan. Na de eerste behandeling zul je al merken dat je huid voller aanvoelt een prachtige GLOW heeft en minder rimpeltjes.

Mooi ouder worden

In combinatie met de collageen supplementen van Cellics Skin Architecture versterk je het resultaat van de bindweefselmassage. Doordat hierin alle bouwstoffen aanwezig zijn die nodig zijn bij de aanmaak van collageen en elastine wordt een verslapte huid weer vol een stevig. Een natuurlijke face lift.

Voor wie is de bindweefselmassage geschikt?

De bindweefselmassage is voor elke huid geschikt. Ben je tussen de twintig en dertig jaar en zie je de eerste lijntjes verschijnen? Dan is het meestal voldoende om 1 keer in de maand je huid eens helemaal los te maken. Alle collageen en elastine vezels voorzie je zo van de nodige voedingsstoffen en vocht waardoor je een mooie, volle en stevige huid houdt en de rimpeltjes nog even weg. Ben je 30 jaar en ouder dan wil je graag dat je huid stevig blijft. Dan is het belangrijk om je huid naast je maandelijkse bindweefselmassage eens te verstevigen met een kuur van 4-6 behandelingen eventueel in combinatie met de supplementen.

Bindweefselmassage en must bij een acnebehandeling

Heb je acne? Ook dan is de bindweefselmassage perfect om te combineren met een acne behandeling. Door de enorme doorbloeding die ontstaat worden alle afvalstoffen afgevoerd en nieuwe voedingsstoffen aangevoerd. Hierdoor zullen ontstekingen verdwijnen en zal je huid sterker en gezonder worden. Dus minder puistjes, fijnere poriën en een mooie glans.


Bindweefselmassage  €

 

Ervaringen bindweefselmassage