fbpx
Bindweefsel massage
Bindweefselmassage is een stevige massage met als doel de huidconditie te verbeteren. Kom naar de ervaren schoonheidsspecialist van Tijdloos Beauty in Groningenn samen kiezen we de beste behandeling voor jouw huid.
16290
page-template-default,page,page-id-16290,bridge-core-2.4.6,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
 
bindweefselmassage

Bindweefselmassage stimuleert natuurlijke processen in de huid

Bindweefselmassage is erg populair omdat het op een natuurlijke manier alle processen in je huid stimuleert. Al na één behandeling zie je resultaat. En aangezien we steeds meer op een natuurlijke manier mooi oud willen worden is dit een massage die wij veel toepassen. Maak nu een afspraak.

Bindweefselmassage kun je zien als een intensieve work-out voor je huid waardoor de doorstroom van zuurstof en voedingsstoffen in je huid toeneemt zodat deze er beter uit gaat zien.  Door de diepe en intensieve massage op het onderhuidse bindweefsel verbetert de celstofwisseling. De doorbloeding wordt gestimuleerd, de zuurstof toevoer verbetert en collageen en elastine worden aangemaakt. Je huid wordt steviger, rimpeltjes en huidverslapping verminderen en de totale conditie van je huid zal er enorm op vooruit gaan.  De diepe en intensieve massage zorgt voor een stimulatie van de levende cellen in je huid waardoor ze aan het werk gaan. Hierdoor zal je huid versneld gaan opbouwen en herstellen. Ook masseren we je rimpels, dit zijn eigenlijk verkleefde collageen en elastinevezels waar geen vocht meer bij kan komen, los. Na de eerste behandeling zul je al merken dat je huid voller aanvoelt een prachtige GLOW heeft en minder rimpeltjes en lijntjes.

 

Wat is bindweefsel?

Bindweefsel is het weefsel wat steun geeft aan je huid, je spieren en organen. Het komt in alle delen van je lichaam voor en verbind en beschermt. Gezond bindweefsel zorgt voor een mooie gezonde huid.  Als het bindweefsel verkleeft is dan wordt de doorstroom geblokkeerd en krijg je problemen zoals rimpels, acne, droge huid en cellulite. 

Je houdt je bindweefsel gezond door regelmatig een bindweefselmassage te ondergaan. De massage maakt de verklevingen los waardoor er weer een goede doorstroom mogelijk is.

 

Wat zijn de voordelen van bindweefselmassage?

 

  • Verbeterde doorbloeding en daardoor verhoogde toevoer van zuurstof en voedingsstoffen in je huid
  • Versteviging van je huid door de aanmaak van collageen en elastine
  • Vermindering van rimpels en kraaienpootjes.
  • Vermindering van acne door de verhoogde toevoer van zuurstof en voedingsstoffen.
  • Verbeterde opname van je huidverzorgingsproducten
  • Toename van het volume in je huid door aanmaak van collageen en elastine en de verbeterde hydratatie
  • Vermindering cellulitis door de verbeterde doorbloeding en celstofwisseling.
  • Contourversteviging.
  • Verminderen van littekens.

Hoe vaak moet ik een bindweefselmassage laten doen?

Voor echte huidverjonging adviseren wij je een kuur van 6 tot 8 behandelingen te doen in combinatie met collageen verstevigende supplementen.  Collageen verstevigende supplementen geven jouw huid de juiste bouwstoffen om collageen en elastine aan te maken en dit geeft zeker meer resultaat.

Ben je redelijk tevreden met je huid en wil je dit graag zo houden dan adviseren wij jou om elke maand een bindweefselmassage te ondergaan. Hierdoor houd je je bindweefsel los en soepel en voorkom je verklevingen waardoor onder andere de rimpels en lijntjes ontstaan.

Doet een bindweefselmassage pijn?

De meeste mensen vinden een bindweefselmassage heel prettig om te ondergaan. Je voelt namelijk echt dat er wat gebeurt. Je huid wordt warm en doorbloedt en je wordt er lekker rozig van. In sommige gevallen kan de eerste behandeling als gevoelig worden ervaren op de plaatsen waar verklevingen zitten. Dit zal al bij de tweede behandeling minder zijn omdat je huid steeds meer ontspannen wordt.