fbpx
Lichaamsbehandelingen
15604
page-template-default,page,page-id-15604,page-child,parent-pageid-14093,bridge-core-2.4.6,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
 

Venus Swan behandeling

-Een behandeling met de Venus Swan ervaar je als een hot-stone massage. Warm en ontspannen.

De  behandeling geeft direct  verstrakking van je huid en ook de vetcellen zullen gaan krimpen.

Samen  met de opbouw van nieuw collageen zul je een mooie, stevige en strakke huid krijgen en een aantal centimeters in omvang verliezen. Ideaal dus voor verslapte bovenarmen, lovehandles, bovenbenen en een verslapte buik.

– Het beste kun je de behandeling in kuurvorm doen. Gemiddeld zijn 6- 8 behandelingen nodig voor een maximaal resultaat. Door de herhaling van de behandeling blijven de cellen actief en versterkt het resultaat.

– Als je eenmaal het gewenste resultaat hebt bereikt dan is het belangrijk dit resiultaat te behouden. Hiervoor kom je eens in de 2-3 maanden bij ons terug.


Boek je voor het eerst een behandeling bij Tijdloos? Boek dan een kennismakingsbehandeling.

Klassieke massage

Heb je last van stijve spieren? Of heb je gewoon zin in een ontspanningsmoment voor jezelf? Boek dan een massage. Tijdens deze klassieke lichaamsmassage pakken wij jouw hele lichaam aan en zorgen ervoor dat je lekker ontspant met behulp van onze bewust gekozen producten. Voordat we van start gaan zullen wij altijd jouw wensen bespreken en de massage hierop aanpassen!


De behandeling duurt 45 minuten en kost € 45,-.

Boek je voor het eerst een behandeling bij Tijdloos? Boek dan een kennismakingsbehandeling.