Gezichtsbehandelingen
Op zoek naar een goede gezichtsbehandeling in Groningen? Tijdloos Beauty geeft je advies voor een natuurlijke gezichtsbehandeling die bij jouw huid past. Boek nu een behandeling.
15601
page-template-default,page,page-id-15601,page-child,parent-pageid-14093,bridge-core-2.4.6,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
 

Focus behandeling

Bij Tijdloos zeggen wij niet voor niets: leef, lach en heb je huid lief! Met onze Focus behandeling helpen wij je jouw huid lief te hebben, met de juiste aandacht voor wat je huid op dit moment nodig heeft. De juiste focus voor dit moment! Ook voor een huid met problemen zoals acné is deze behandeling erg geschikt. Wist je al dat onze behandelingen voor acné veelal worden vergoed door de zorgverzekeraars?

 

Tijdens de behandeling starten we met de reiniging van de huid en een peeling. Vervolgens krijg je een bindweefselmassage en dan kun je kiezen voor een dieptereiniging en een masker of een sessie onder de Beauty Angel ELT. We sluiten de behandeling af met een vitamine C serum en een dagverzorging.


De behandeling duurt 45 minuten en kost € 54,50.

Boek je voor het eerst een behandeling bij Tijdloos? Boek dan een kennismakingsbehandeling.

Ontspanningsbehandeling

Ben je druk, druk, druk? Heb je altijd nog veel te doen maar ben je toe aan ontspanning? Boek dan nu de Tijdloos Ontspanningsbehandeling! In deze 60 minuten durende behandeling staat de tijd even stil en gaat alle aandacht naar jou. Met de door ons heel bewust geselecteerde producten die je huid optimaal verzorgen, zorgen wij ervoor dat je weer even helemaal tot jezelf komt.

 

De behandeling bestaat uit: het reinigen van de huid, epileren van de wenkbrauwen, een peeling van het gezicht, een gezichtsmassage, een hand/arm massage, een masker en het aanbrengen van een serum en dagverzorging.


De behandeling duurt 60 minuten en kost € 69,-.

Boek je voor het eerst een behandeling bij Tijdloos? Boek dan een kennismakingsbehandeling.

Tijdloos Mooi Focus behandeling

Wil je graag resultaat zien na je behandeling? Heb je klachten aan je huid waar je graag iets aan wil verbeteren? Of wil je juist graag de focus leggen op het verjongen van je huid? Dan is de Tijdloos Mooi Focus behandeling geschikt voor jou! Tijdens deze behandeling hebben we jouw huid lief door 70 minuten lang jou en jouw huid in het middelpunt te zetten. Met onze bewust geselecteerde producten helpen wij jouw huid lief te hebben met de nadruk op het verbeteren en/of verjongen van de huid.

 

De behandeling bestaat uit: reinigen, epileren, een intensieve peeling, diepte reiniging, (bindweefsel) gezichtsmassage, een hand/armmassage, masker voor het gezicht, een vitamine C serum en een dagverzorging.


De behandeling duurt 70 minuten en kost € 89,-.

De behandeling kan worden uitgebreid met zuurstof, microdermabrasie, needling of mesotherapie. De kosten hiervan zijn € 45,-

Uitbreiding van de behandeling met de Beauty Angel lamp kost € 25,-.

Uiteraard kunnen wij je adviseren om de behandeling helemaal aan te laten sluiten met de wensen van jou en jouw huid.

Boek je voor het eerst een behandeling bij Tijdloos? Boek dan een kennismakingsbehandeling.

Tijdloos Mooi VIP behandeling

Ga jij ervoor om je huid maximaal lief te hebben? Gun jij jezelf een uitgebreide behandeling en quality time met jezelf? Boek dan de Tijdloos Mooi VIP behandeling! Bij deze behandeling halen we alles uit de kast en combineren wij techniek met de mooiste werkstoffen, zodat we het maximale resultaat bereiken. Deze behandeling wordt altijd persoonlijk samengesteld aan de hand van de wensen die je hebt.

Een voorbeeld van waaruit een VIP behandeling zou kunnen bestaan ​​is: reinigen, epileren, peeling, bindweefselmassage, arm/handmassage, gebruik van apparatuur zoals microdermabrasie en mesotherapie, de Beauty  Angel en/of zuurstof, een luxe gezichtsmasker, serum dat past bij de wensen van je huid en een dagverzorging.


De behandeling duurt 90 minuten en kost € 159,-.

Boek je voor het eerst een behandeling bij Tijdloos? Boek dan een kennismakingsbehandeling.

Venus Swan behandeling

Verliest jouw huid haar stevigheid?

Zie je er vermoeid uit?

Wil jij weer 5/10 jaar terug in de  tijd?

 

-De behandeling ervaar je als een hot-stone massage. Heerlijk warm en ontspannen.

– Tijdens de behandeling worden de cellen geactiveerd die collageen en elastine aanmaken. Daarnaast wordt de kwaliteit van jouw eigen collageen verbetert. Daarom ziet je huid er direct na de behandeling al voller en steviger uit.

-De werkelijke opbouw van nieuw collageen begint een aantal weken na de behandeling en het gave is dat er ook nieuwe fibroblasten aangemaakt  worden. Fibroblasten zijn de cellen die collageen aanmaken. Hoe meer je hier van hebt hoe sneller het resultaat.

– Het beste kun je de behandeling in kuurvorm doen. Gemiddeld zijn 6- 8 behandelingen nodig voor een maximaal resultaat. Door de herhaling van de behandeling blijven de cellen actief en versterkt het 

– Als je eenmaal het gewenste resultaat hebt bereikt dan is het belangrijk dit resultaat te behouden. Hiervoor kom je eens in de 2-3 maanden bij ons terug.


Venus Swan gezicht duurt 45 minuten en kost €150,-

Venus Swan gezicht met reiniging/massage duurt 75 minuten en kost €180,-

Gezicht en hals duurt 60 minuten en kost€195

Gezicht, hals en decolleté duurt 75 minuten en kost €225,-

Bovenarmen/buik / dijen/ onderbenen/ billen duurt 30 minuten en kost €150,-

Buik inclusief taille/ bovenbenen/billen inclusief taille duurt 45 minuten en kost €175,-

Eventuele andere combinaties zijn mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Boek je voor het eerst een behandeling bij Tijdloos? Boek dan een kennismakingsbehandeling.