fbpx
Voeding
Je kunt bij schoonheidssalon Tijdloos online een afspraak maken op een datum en tijdstip dat jou uitkomt en je kunt de afspraak tot 48 uur van te voren kosteloos annuleren. Je kunt ook bellen voor een afspraak.
16312
page-template-default,page,page-id-16312,bridge-core-2.4.6,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive
 

Ervaar hoe fijn het is om zelf meer uit je gezondheid te halen!

Wil jij ook lekker in je vel zitten en het beste uit je gezondheid halen? Wil je er zeker van zijn dat je alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt? Dan is 3care iets voor jou. Test het zelf!

 

Met 3Care staat gezonde en lekkere voeding centraal. Balans creëren op celniveau is de basis om je gezondheid te verbeteren. Het is een medisch verantwoord programma voor het opruimen van afvalstoffen en reservevet. Financieel laagdrempelig en heel eenvoudig in gebruik.

Vanuit je kern gezond

Je gezondheid wordt voor een groot deel bepaald door je voedingspatroon. Bijna niemand krijgt met een ‘normaal’ eetpatroon alle benodigde voedingsstoffen binnen. Met veel  klachten zoals acne, rosacea, exceem, hoge bloeddruk, overgewicht, een hoog cholesterol, etc. tot gevolg. Door je lichaam op celniveau te reinigen en te ondersteunen ontstaat er rust. Daar is een gezond lichaam bij gebaat, want vitaliteit begint met een ‘schoon’ lichaam, vrij van onnodige vetreserves en afvalstoffen.

Wij helpen jou met het 3CARE Concept aan een vitale leefstijl dankzij REINIGING, CELVERNIEUWING EN EEN GEZOND VOEDINGSPATROON

 

VRAAG ONS HOE

  • Optimale vitaliteit met een gezond gewicht.
  • Je lichaam op een gezonde en eenvoudige manier ontdoen van afvalstoffen en vetreserves, zonder dat dit ten koste gaat van gezond spierweefsel.
  • Herstel van je darmen door een aangepast voedingsprogramma.
  • Heel eenvoudig afvallen, zonder schrijf- en denkwerk.
  • Lekker eten en eenvoudig toepasbaar in elke gezinssituatie.
  • Kant-en-klare dagmenu’s met eenvoudige recepten.
  • Je kunt gebruikmaken van een uitgebreid digitaal receptenboek.
  • Je kunt kiezen voor coaching op maat.
  • Medisch verantwoord op basis van recente wetenschappelijke inzichten.

VOOR WIE?

De lijst is oneindig. Of je nu tekorten wilt voorkomen, een gezond voedingspatroon zoekt dat aansluit bij je levensstijl of gezondheidsklachten hebt, 3care haalt het beste uit jezelf en biedt ondersteuning bij:

Allergieën

Anti-aging

Acne

Exceem

Rosacea

Bloeddruk

Cholestrol

Concentratie

Darmen

Bloedsuiker

Diabetes type II

Fibromialgie

Gewrichten

Hart en vaatstelsel

Hoofdpijn

Huid

Immuunsysteem

Libido

Migraine

Ondergewicht

Overgewicht

Pijn

Prostaat

Schildklier

Slaapkwaliteit

Spieren/sport

Vermoeidheid

(pre)Zwangerschap

Heb je huidproblemen, gezondheidsklachten of overgewicht en wil je graag meer weten over het programma? Maak dan een afspraak voor een consult inclusief gezondheidsmeting. Wij helpen jou graag bij het aanleren van een vitale voedingsstijl die bij jou past.